Account en bestellingen
Kunnen jullie het artwork herdrukken van een bestelling die ik een tijdje geleden plaatste?
We bewaren je ontwerp over het algemeen alleen als productievel voor herdruk tot 90 dagen nadat je je bestelling hebt geplaatst. Al je oorspronkelijk geüploade ontwerpbestanden worden op dit moment verwijderd zodra ze in het productieproces voor het printen zijn geladen. We werken momenteel aan een 'Opnieuw bestellen'-knop in je account!
Dit is een antwoord uit het Stickiply-helpcentrum, gebaseerd op de vragen die klanten ons mailen.
