Konto og bestillinger

Kan dere trykke motivet fra en bestilling jeg la inn for en stund siden, på nytt?

Vi beholder generelt kun motivet ditt som produksjonsark for etterprint i opptil 90 dager etter at du la inn bestillingen. Alle dine originale opplastede motivfiler slettes for øyeblikket så snart de er lastet inn i produksjonsprosessen for print. Vi jobber for tiden med en 'Bestill på nytt'-knapp på kontoen din!

Dette er ett svar fra Stickiplys hjelpesenter, basert på spørsmålene kundene sender oss på e-post.